Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A pác elkészítéséhez keverjük össze a hozzávalókat. Vágjuk fel a csirkemelleket 1 cm-es csíkokra, helyezzük a pácba egy órára.
A pácolás után szúrjuk át a nyárssal egy csirkedarab végét, majd húzzunk rá egy darab paprikát, végül húzzuk rá a csirke másik végét! Folytassuk a műveletet, amíg a nyárs tele nem lesz. Sózzuk, borsozzuk, és locsoljuk meg olajjal.
Vágjuk fel a bacont, a cukkinit és a paprikákat azonos méretű darabokra, és szúrjuk fel a nyársra a főtt burgonyával. A nagyobb krumplikat vágjuk ketté.
A szószhoz keverjük össze az összetevőket.
A nyársakat kerti grillen vagy közvetlenül a tábortűz felett készítsük el. A csirke mindkét oldalát 4 percig, a krumplikat pedig 15 percig grillezzük!
A szósszal tálaljuk.