Receptek Italok Alkoholmentes Szegfűborsos cseresznye szörp
Hozzávalók
3 kg cseresznye
1 csomag szegfűbors
ízlés szerint cukor
Elkészítés
1
A cseresznyét kimagozzuk és felrakjuk főni a szájízünknek megfelelő cukor mennyiséggel. Szárazon egy forró serpenyőben lepirítjuk a szegfűborsot, hogy az aromák még intenzívebbek legyenek.
2
Becsomagoljuk egy gézlapba, spárgával összekötjük és beledobjuk főni a cseresznyés alapba.
3
Miután kellően besűrűsödött a szörpünk, kiszedjük belőle a szegfűborsos csomagot és leturmixoljuk, majd átpasszírozzuk. Kiforralt üvegekbe töltjük és dunsztolva kihűtjük.
4
Ha nagyon nagy mennyiség lett és nem vagyunk biztosak a tartósításban, nyugodtan fagyasszuk le!
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4