Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 darab tojás
50 dkg finomliszt
2 dl tej
1 tk sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
10 dkg kristálycukor
15 dkg margarin
40 dkg szeder
5 dkg keményítő
10 dkg málna

Leírás

A margarint a cukorral, a vaníliás cukorral és a sóval habosra keverem. Apránként beledolgozzuk a tojásokat, tejet, a lisztet, a keményítőt és a sütőport. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és rászórjuk a szedret. Kissé bele is nyomkodjuk. 180 fokon, kb. 20 perc alatt, készre sütjük. Ha fagyasztott gyümölcsöt használunk, sütés előtt hagyjuk kiolvadni, és a felesleges levet itassuk le róla, egy papírtörlővel. Használhatunk más gyümölcsöt is, én még málnát szórtam az üres helyekre.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4