Hozzávalók
1 tasak vaníliás cukor
1 darab tojás sárgája
10 dkg porcukor
20 dkg margarin
1 darab citrom héja
20 dkg szeder
2 dl növényi tejszín
30 dkg átszitált liszt
Leírás
A tészta hozzávalóit, gyúrjuk össze. A töltelékhez, a tejszínt a cukorral, a citrom levével verjük kemény habbá, majd keverjük bele a darált mákot. A tésztasütő formákat béleljük ki vékonyan a linzertésztával és világosra sütjük. Ha kihűlt, betöltjük a lecsepegtetett szederrel és a habbal.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4