Hozzávalók

1 tasak vaníliás cukor

1 darab tojás sárgája

10 dkg porcukor

20 dkg margarin

1 darab citrom héja

20 dkg szeder

2 dl növényi tejszín

30 dkg átszitált liszt

Leírás

A tészta hozzávalóit, gyúrjuk össze. A töltelékhez, a tejszínt a cukorral, a citrom levével verjük kemény habbá, majd keverjük bele a darált mákot. A tésztasütő formákat béleljük ki vékonyan a linzertésztával és világosra sütjük. Ha kihűlt, betöltjük a lecsepegtetett szederrel és a habbal.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4