Receptek Levesek Szederleves

Hozzávalók

1 darab citrom
2 dl tejszín
50 g kristálycukor
1 kanál őrölt fahéj
1 kávéskanál őrölt szegfűszeg
500 g szeder
50 g finomliszt

Leírás

A fűszerekből esszenciát készítünk. A gyümölcsöt a cukorral és a leszűrt esszenciával felfőzzük. Ha megfőtt a gyümölcs, akkor habarással sűrítjük. Szűrjük át, és tejszínnel dúsítsuk. Kóstoljuk meg, majd ha szükséges, ízlés szerint cukrot, vagy citromlevet adva hozzá, utánízesítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4