Receptek Levesek Szederleves
Hozzávalók
1 darab citrom
2 dl tejszín
50 g kristálycukor
1 adag fahéj
1 adag szegfűszeg
500 g szeder
50 g átszitált liszt
Leírás
A fűszerekből esszenciát készítünk. A gyümölcsöt a cukorral és a leszűrt esszenciával felfőzzük. Ha megfőtt a gyümölcs, akkor habarással sűrítjük. Szűrjük át, és tejszínnel dúsítsuk. Kóstoljuk meg, majd ha szükséges, ízlés szerint cukrot, vagy citromlevet adva hozzá, utánízesítjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4