Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 tk ecet
2 kanál szójaszósz
2 darab csirkecomb
25 dkg káposzta (fejes)
1 kanál zöldborsó
Leírás
A csirkecombot kicsontozzuk, majd apró darabokra vágjuk. A wokot, kevés olajjal felforrósítjuk és belerakjuk a csirkét. Amikor a hús szépen kifehéredett és egy kicsit kezd pirulni, egy tányérra kiszedjük. A wokba ezután, a vöröshagyma kerül. Ha a hagyma üveges lesz, megszórjuk a gyömbérrel és belerakjuk a fokhagymát is. A következő a fejes káposzta. A legvégén, a marék zöldborsót (konzerves) tesszük bele. Ezt követően, visszarakjuk a húst és fűszerezünk: 2 ek. szójaszósz, 1mk. erős paprika, ecet, ízlés szerint só, fehérbors. 5 percig, hagyjuk összefőni az ízeket. Rizzsel, vagy hagymás, sült krumplival tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4