Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

5 gerezd fokhagyma

2 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom

3 fej vöröshagyma

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

2 dl vörösbor

10 dkg zsír

2 darab babérlevél

15 dkg pirospaprika

2 darab zöldpaprika

10 dkg szalonna (füstölt)

1 kg szarvashús (comb)

Leírás

A kockákra vágott vöröshagymát megpirítjuk, s erre rátesszük a karikákra szelt zöldpaprikát és a paradicsomot.Hozzáadjuk az őrölt pirospaprikát és a felkockázott szarvashúst. Ha szükséges kevés vizet adunk hozzá, fűszerezzük. Egy órai főzés után beletesszük az apró kockákra vágott füstölt szalonnát és a fokhagymát. Ezután hozzáöntjük a vörösbort és készre főzzük. Főtt burgonyával kínáljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4