Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
5 gerezd fokhagyma
2 darab Tesco Finest San Marzano paradicsom
3 fej vöröshagyma
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 dl vörösbor
10 dkg zsír
2 darab babérlevél
15 dkg pirospaprika
2 darab zöldpaprika
10 dkg szalonna (füstölt)
1 kg szarvashús (comb)
Leírás
A kockákra vágott vöröshagymát megpirítjuk, s erre rátesszük a karikákra szelt zöldpaprikát és a paradicsomot.Hozzáadjuk az őrölt pirospaprikát és a felkockázott szarvashúst. Ha szükséges kevés vizet adunk hozzá, fűszerezzük. Egy órai főzés után beletesszük az apró kockákra vágott füstölt szalonnát és a fokhagymát. Ezután hozzáöntjük a vörösbort és készre főzzük. Főtt burgonyával kínáljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4