Hozzávalók
120 g liszt
1 tk sütőpor
1 csipet
100 g nádcukor
2 darab tojás
100 ml főzőkrém
2 tábla étcsokoládé (vagy fehércsokoládé)
1 csomag tortadekor
Elkészítés
1
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Verjük fel a tojást a cukorral, adjuk hozzá a lisztet, sütőport és sót.
2
Adjuk hozzá a főzőkrémet és alaposan keverjük össze.
3
Adagoljuk a tésztát sütőformába.
4
Zárjuk le a sütőformát, tegyük a sütőbe és süssük 10-20 percig. Miután kihűlt, szúrjunk pálcikákat a kis golyókba.
5
Gőzfürdő felett olvasszuk fel a csokoládét, a tortadíszeket készítsük elő kis tálkákban.
6
Mártsuk a csokoládéba a sütinyalókákat, majd forgassuk meg a tortadíszekben. Miután elkészült, tegyük a hűtőbe 2 órára.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4