Receptek Desszertek Sütés nélküli Sütés nélküli sajttorta szőlővel
Hozzávalók
300 g háztartási keksz
190 g sózatlan,olvasztott vaj
160 g krémsajt
130 ml tejszín
3 kanál porcukor
1 kávéskanál likőr
1 csipet
citrom héja
fehér szőlő
piros szőlő
Elkészítés
1
Helyezzük a kekszeket egy zacskóba és zúzzuk őket össze. Amikor ezzel megvagyunk helyezzük a darát egy nagy tálkába.
2
Adjunk hozzá olvasztott, de még mindig meleg vajat és citrom héjat. Keverjük össze a keksz darával, hogy a kekszet teljesen ellepje a vaj.
3
Béleljük ki a 22 cm-es torta formát sütőpapírral és helyezzük bele a kekszes keveréket. Tegyük a hűtőbe legalább 4-6 órára.
4
Készítsük el a krémet: keverjük össze a krémsajtot a cukorral és a likőrrel. Adjuk hozzá a felhabosított tejszínt a krémhez majd keverjük el jól.
5
Mossuk meg a szőlőt és távolítsuk el a magokat.
6
Fedjük le a keksz-alapot egy réteg szőlővel majd egy réteg krémmel, majd ismételjük meg.
7
Díszítsük a tortát a megmaradt szőlővel és hűtsük a tortát legalább 4 órán át, de akár egész éjszakára a hűtőben hagyhatjuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4