Receptek Főételek Húsos ételek Sült pulykamell gyümölcs mártással
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet őrölt fahéj
1 csipet szegfűszeg (marhaszegy füstölt szeletelt)
1 dl fehérbor
0,8 kg pulykamellfilé
½ kg gyümölcs (alma körte birs)
Leírás
A pulykamellet sózzuk, olajozzuk, Sütőzacskóban arany barnára sütjük. A mártáshoz kis lábasban 1 dl borban főni tesszük a kockára vágott gyümölcsét a fűszerekkel. Rövid ideig pároljuk, majd turmixszal összekeverjük. Szeletekre vágva burgonyapürével
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4