Receptek Főételek Húsos ételek Sült pulykamell gyümölcs mártással

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet őrölt fahéj

1 csipet szegfűszeg (marhaszegy füstölt szeletelt)

1 dl fehérbor

0,8 kg pulykamellfilé

½ kg gyümölcs (alma körte birs)

Leírás

A pulykamellet sózzuk, olajozzuk, Sütőzacskóban arany barnára sütjük. A mártáshoz kis lábasban 1 dl borban főni tesszük a kockára vágott gyümölcsét a fűszerekkel. Rövid ideig pároljuk, majd turmixszal összekeverjük. Szeletekre vágva burgonyapürével

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4