Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl víz
3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 csipet szárított kakukkfű
1 csipet szárított majoranna
1 csipet ételízesítő
8 darab kacsacomb

Leírás

A kacsacombokat alaposan befűszerezzük, és tepsibe rakjuk. Rászórjuk a szeletekre vágott hagymát, meglocsoljuk olajjal és vízzel. Alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőben, 180 fokon sütjük. Ha megpuhult a hús, akkor levesszük a fóliát, és pirosra sütjük. Köretnek friss saláta, vagy petrezselymes burgonya illik hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4