Receptek Főételek Hal Sült halfilé petrezselyempürével
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 dl tej
5 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
15 dkg vaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 darab vanília
20 dkg kukoricaliszt
2 kanál pirospaprika
80 dkg petrezselyem gyökér
1 kg halfile
1 marék medvehagyma
Leírás
A halat előkészítjük, szeleteljük és sózzuk, borsozzuk. A kukoricalisztet összekeverjük a pirospaprikával és ebbe forgatjuk bele a halszeleteket. A gyökeret felaprítjuk és párolóedénybe rakjuk. Dobunk rá egy darab vaníliarudat. Ha megpuhult a gyökér, áttörjük és forró tejjel elkeverjük. Belekeverjük a vajat és az aprított medvehagymát. A vajat az olívaolajjal felmelegítjük és ebben sütjük meg a halat. Tálaláskor sárgarépa lekvárt kínálhatunk mellé.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4