Hozzávalók
1 kanál liszt
1 darab fokhagyma
3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 darab hagyma
4 darab csirkecomb
2 adag húsleves
1 csipet fűszerkeverék
Leírás
A csirkecombokat jól lemossuk és leitatjuk róla a vizet. Jól bedörzsöljük a fűszerrel. A tepsibe olajat öntünk, beletesszük a négybe vágott hagymát és a fokhagymacikkeket. A combokat a tepsibe helyezzük és jól megkenjük az olajjal. A tepsibe még öntünk egy kevés vizet, majd alufóliával letakarjuk. Jó szorosan zárjuk le az alufóliával, hogy a sütéskor keletkezett pára/gőz, maradjon a fólia alatt és jól puhítsa meg a combokat. 180-200 fokra előmelegített sütőbe tesszük. Kb. 30-40 perc után, eltávolítjuk a fóliát, majd visszatesszük és kb. 10 percig hagyjuk, hogy jól piruljanak meg. Lehetőleg fordítsuk át mindkét oldalára. Miután kivesszük a combokat, a tepsit visszatesszük a gázra és 1 ek. lisztet megpirítunk, a megmaradt zsiradékon. Felöntjük 2 dl húslevessel, vagy vízzel és egy igen finom mártás lesz belőle. Ezzel öntjük le a köretet és a csirkehúst is.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4