Receptek Főételek Húsos ételek Sült csirkecomb vajas zöldbabbal

Hozzávalók

3 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csokor friss petrezselyem
4 darab csirkecomb
1 csomag fűszersó
1 kg zöldbab

Leírás

A combokat kicsontozzuk, a végét, a porcos részével együtt levágjuk. Befűszerezzük, és olajozott tepsibe rakjuk. Lefedjük alufóliával, és előmelegített sütőben megsütjük, 150-180 fokon, 90-100 perc alatt. A babot leforrázzuk, sós vízben, majd vajon megpároljuk. Sózzuk és petrezselyemzölddel megszórjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4