Receptek Főételek Húsos ételek Sült csirkecomb párolt spárgával

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 dl víz

3 gerezd fokhagyma

10 dkg vaj

4 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 fej hagyma

8 darab csirkecomb (felső)

1 kg spárga

1 csipet fűszersó

Leírás

A csirkecombokat alaposan befűszerezzük, és olajozott tepsibe rakjuk. Mellé rakjuk a hagymákat, és egy kevés vizet öntünk alá. Előmelegített sütőben, 165 fokon sütjük a combokat. Közben sós, forró vízben, puhára pároljuk a spárgákat. Tálaláskor vajon átforgatjuk a spárgát, és mellé tálaljuk a csirkecombokat.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4