Receptek Főételek Húsos ételek Sült csirkecomb paradicsom mártással
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1,5 kg burgonya
2 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 csipet majoranna
1,5 kg csirkecomb
1 dl fehérbor (száraz)
2 doboz paradicsompüré
1 csipet oregáno
1 csipet fűszersó
Leírás
A csirkehúsokat, mindkét oldalukon megpirítjuk, kis olajban. Tepsibe rakjuk és megsütjük. A paradicsompürét megpirítjuk, kevés olajon. Vízzel felöntjük a paradicsompürét, hozzáadjuk a fűszereket és szép lassan főzzük. Tálaláskor, a csirkecomb mellé tálaljuk. Köretnek burgonya dukál.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4