Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 pohár tejföl

3 gerezd fokhagyma

3 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

10 dkg reszelt sajt

1 csipet ételízesítő

40 dkg spenót

50 dkg penne

3 kanál átszitált liszt

Leírás

A tésztát sós vízben megfőzzük. A spenótot kiolvasztjuk, majd egy kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és ízesítjük sóval, ételízesítővel, borssal és egy csipetnyi nádcukorral. Lisztel besűrítjük, majd felengedjük tejszínnel, vagy tejföllel. Alaposan leturmixoljuk. Ha elkészült a tészta, leszűrjük és hideg vízzel átöblítjük úgy, hogy ne hűljön ki, mégis meggátoljuk, hogy összeragadjon! Spenóttal, reszelt sajttal tálaljuk. Ha nem fogyasztjuk el azonnal a teljes adagot, a spenótot ne keverjük össze a tésztával, mert beszívja a mártást és nagyon száraz lesz az étel!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4