Receptek Előételek Meleg előételek Spenótos-lazacos tekercs
Hozzávalók
400 g spenót
4 darab tojás
4 kanál liszt
2 kanál joghurt
1 tk sütőpor
1 csipet szerecsendió
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet
A töltelékhez
125 g krémsajt
1 kanál citromlé
1 kanál mustár
1 tk méz
200 g lazac
Elkészítés
1
Gőzöljük fel a spenótot és alaposan dolgozzuk össze.
2
Adjuk hozzá a tojássárgáját, lisztet, sütőport, sót, borsot, szerecsendiót. Verjük fel a tojásfehérjét, majd óvatosan öntsük a tésztához.
3
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral, öntsük rá a tésztát és süssük kb. 15 percig. Hagyjuk kihűlni.
4
Egy tálban keverjük össze a sajtot, citromlevet, mustárt és mézet. Tegyük a tésztára, adjuk hozzá a lazacot és tekerjük fel.
5
Tegyük a hűtőbe 3 órára.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4