Receptek Előételek Meleg előételek Spenótos-lazacos tekercs

Hozzávalók

400 g bébispenót
4 darab tojás
4 kanál finomliszt
2 kanál natúr joghurt
1 tk sütőpor
1 csipet szerecsendió
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet
A töltelékhez
125 g krémsajt
1 kanál citromlé
1 kanál mustár
1 tk méz
200 g lazac

Elkészítés

1

Gőzöljük fel a spenótot és alaposan dolgozzuk össze.

2

Adjuk hozzá a tojássárgáját, lisztet, sütőport, sót, borsot, szerecsendiót. Verjük fel a tojásfehérjét, majd óvatosan öntsük a tésztához.

3

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral, öntsük rá a tésztát és süssük kb. 15 percig. Hagyjuk kihűlni.

4

Egy tálban keverjük össze a sajtot, citromlevet, mustárt és mézet. Tegyük a tésztára, adjuk hozzá a lazacot és tekerjük fel.

5

Tegyük a hűtőbe 3 órára.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4