Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
5 dkg liszt
4 dl tej
3 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 dl tejszín
1 kg spenót
Leírás
A spenótot megtisztítjuk és sok vízben, jól átmossuk. Lábasban, kevés vízzel puhára pároljuk.(Ha mirelitből készítjük, felengedés után pároljuk.) A zsiradékból és a lisztből, világos rántást készítünk. Hozzáadjuk a spenóthoz és tejjel, vagy tejszínnel felengedjük. Megsózzuk és összeforraljuk. Ízlés szerint, törött borssal, vagy fokhagymával ízesítjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4