Receptek Levesek Spenót kurkumával
Hozzávalók
2 kk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
10 dkg liszt (csicseriborsó liszt)
2,5 dl víz
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
½ kk kurkuma
80 dkg spenót (levél)
Leírás
A spenótleveleket egyesével jól megmossuk, vigyázva, hogy ne törjük össze őket. Amennyire lehetséges, szárítsuk meg. Egy tálban összekeverjük a csicseriborsólisztet a sóval és a kurkumával. Lassanként hozzáadjuk a vizet és simára keverjük. Sűrű tésztának kell lennie, ami könnyen a spenóton marad. Felmelegítjük az olajat. Amikor már jó, egymásra teszünk 5-6 spenótlevelet, belemártjuk őket a tésztába, majd az olajba rakjuk. Telerakjuk a sütőedényt, majd aranyszínűre sütjük. Kiegészítés: ha nem kapunk jó minőségű csicseriborsólisztet, elkészíthetjük sárgaborsólisztből is, de akkor a megadott liszt harmadát finomliszttel helyettesítsük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4