Receptek Főételek Húsos ételek Spárgával töltött csirkemell

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 dl tej

1 dl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj

1,5 kg burgonya

10 dkg vaj

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

4 darab csirkemellfilé

8 szelet bacon szalonna

1 csokor spárga

Leírás

A spárgákat párolóedénybe rakjuk, és megpároljuk őket, 6-8 perc alatt. A csirkemelleket megnyitjuk, és lazítjuk. Sózzuk, borsozzuk. Ráhelyezzük a spárgákat. Egy szeletre, 4-5 szál spárgát tegyünk. Ezután baconnel körbetekerjük. Fogvájóval, vagy hurkapálcikával eltűzzük, hogy a bacon ne pöndörödjön fel. A serpenyőt felmelegítjük, és beleöntünk egy kis olívaolajat, majd belerakjuk a csirkeroládokat. Egyenletesen sütjük, 8-10 percig, szép pirosra. A burgonyát sós vízben puhára főzzük, és áttörjük. Vajjal és forró tejjel kihabosítjuk. Aki szereti, a szerecsendiót is reszelhet bele.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


Tesco téli baba magazin

További információ  Információ

Tesco Húsvét tele illatokkal

További információ  Információ



Ajánlatunk a hipermarketekben érvényes.
A Tesco Áruházat üzemelteti és a reklámkiadvány felelős kiadója a Tesco-Global Zrt. 2040 Budaörs, Kinizsi út 1–3. Az esetleges nyomdai és sajtóhibákért nem tudunk felelősséget vállalni. A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek. Az árral nem jelölt termékek csak illusztrációk. Csak háztartásban használatos mennyiséget szolgálunk ki. Az újságban megtakarítási %-kal jelölt kedvezményes termékek esetén a feltüntetett ár a kedvezményt már tartalmazza. Az újságban szereplő ajánlatok a készlet erejéig érvényesek. Egyes termékek esetében a választék áruházanként eltérő lehet, a részletekről kérjük érdeklődjön áruházainkban. A feltüntetett árak a betétdíjat nem tartalmazzák!
Érvényességi adatok
Érvényességi adatok
1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4