Receptek Levesek Spárga leves
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 l víz
1 gerezd fokhagyma
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 dl tejszín
½ fej hagyma
1 marék petrezselyemzöld
1 csipet ételízesítő
30 dkg spárga
3 kanál átszitált liszt
Leírás
Vízben megfőzzük a spárgát, forráskor hozzádobjuk a petrust és az előtte, késlappal megzúzott, majd feldarabolt fokhagymát (ehhez szerintem, így a legjobb az íz/állag arány) és a hagymát. Miközben fő, kóstolgatás mellett, fűszerezzük borssal, vegetával, citromlével vagy ecettel. Mikor már elég ízes és főtt, állandó kevergetés mellett, hozzátesszük a lisztes főzőtejszínt. Egy botmixerrel leturmixoljuk és átszűrjük. Finomra vágott snidlinggel és levesgyönggyel tálalom.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4