Receptek Levesek Spárga leves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 l víz
1 gerezd fokhagyma
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
½ fej vöröshagyma
1 marék friss petrezselyem
1 csipet ételízesítő
30 dkg spárga
3 kanál finomliszt

Leírás

Vízben megfőzzük a spárgát, forráskor hozzádobjuk a petrust és az előtte, késlappal megzúzott, majd feldarabolt fokhagymát (ehhez szerintem, így a legjobb az íz/állag arány) és a hagymát. Miközben fő, kóstolgatás mellett, fűszerezzük borssal, vegetával, citromlével vagy ecettel. Mikor már elég ízes és főtt, állandó kevergetés mellett, hozzátesszük a lisztes főzőtejszínt. Egy botmixerrel leturmixoljuk és átszűrjük. Finomra vágott snidlinggel és levesgyönggyel tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4