Receptek Előételek Hideg előételek Sós-köménymagos vekni

Hozzávalók

1 mk tengeri só (+1 csipet)
2 darab tojás (+1 db a kenéshez)
60 dkg finomliszt
1 dl tej
1 kk kristálycukor
1 dl tejföl
1 kanál egész kömény
1 csipet őrölt fekete bors
10 dkg margarin
3 dkg élesztő

Leírás

Hagyományos módon, elkészítjük a kelt tésztát, amibe beleszórjuk a fűszereket is. Ha összeállt a tészta, vajazott-morzsázott formába rakjuk és hagyjuk pihenni. Tojással megkenjük és köménymaggal megszórjuk. Előmelegített sütőben, 160 fokon sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4