Hozzávalók

5 gerezd fokhagyma

1 fej vöröshagyma

1 darab fahéj (öt centis)

1 csokor kakukkfű

1 kg csülök (bőrös)

10 dkg szalonna (füstölt)

2 darab répa

2 üveg barna sör

Leírás

A feldarabolt húst, a kiolvasztott szalonnán megpirítjuk. Fontos, hogy ne kerüljön egyszerre túl sok hús a serpenyőbe, mert akkor párolódik, nem pedig pirul. A húsokat ekkor, áthelyezzük egy nagy lábosba. A maradék zsiradékon megpirítjuk a hagymákat, amit aztán beteszünk a húsos lábosba, akár a zsiradékkal együtt. Melléjük kerül a répa és a kakukkfűcsokor. Öntsük fel annyi sörrel, hogy ellepje.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4