Receptek Előételek Hideg előételek Sonkatekercs tormakrémmel

Hozzávalók

1 mk tengeri só
4 dkg finomliszt
4 dl tej
10 dkg trappista sajt
4 dkg vaj
½ mk őrölt fekete bors
8 szelet gépsonka
10 szál metélőhagyma
3 kanál aszalt vörösáfonya

Leírás

Elkészítjük a besamelmártást: A felforrósított vajon, világosra pirítjuk a lisztet, felengedjük meleg tejjel és besűrítjük. Melegen belekeverjük a reszelt trappista sajtot és hagyjuk kihűlni. Belekeverjük a tormakrémet, az apróra vágott metélőhagymát, majd sóval és borssal simára keverjük. A sonkaszeleteket egyenként megkenjük és feltekerjük. Ha marad krém, díszíthetjük vele és petrezselyemmel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4