Hozzávalók
5 dl tej
1 marék mazsola
3 kanál rum
1 darab Piskóta
20 dkg darált dió
1 tasak pudingpor
1 tasak vaníliás pudingpor
1 dl hideg tej
3 dl növényi tejszín
1 dl csokoládéöntet
Leírás
A kész piskótatésztát kb. 1 x 1 cm-es kockákra vágom. A felét beleteszem 1 hőálló tálba, majd rumos tejjel (vagy rumaromással) meglocsolom. Utána cukrozott, darált dióval, ízlés szerint megszórom. Citromhéjat reszelek rá, mazsolát is szórok bele. Ezt követően, 0,5 liter tejből és 1 csomag vaníliás pudingporból pudingot készítek, és forrón ráöntöm. Erre rászórom a piskóta másik felét, ugyanúgy megszórom darált dióval, mazsolával, rumos tejjel, citromhéjjal. Ezután erre csokoládépudingot öntök, melyet szintén fél liter tejjel készítek. Hideg helyre teszem hűlni. Végül tejszínhabbal tálalom.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4