Hozzávalók
4 dl tej
4 kanál cukor
5 dl tejszín (4 dl habnak)
1 üveg rum
1 darab Piskóta (8 tojásból)
1 üveg magozott meggybefőtt
1 csomag pudingpor (csoki ízű)
Leírás
Megsütök egy 8 tojásos piskótát. A somlói krémét így készítem el: 1 csomag csokis pudingport összekeverek, 4 kanál kristálycukorral, 1 dl tejszínnel, egy kis étcsokival, 1/4 üveg rummal; majd felfőzöm 4 dl tejjel. Kockára vágom a piskótát, megöntözöm lekvárral (birs), rumba áztatott mazsolával megszórom, majd leöntöm a felforrt krémmel. Tejszínhabbal és meggybefőttel tálalom. Jó étvágyat!
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4