Shortbread (skót vajas keksz)

Hozzávalók

300 g finomliszt
125 g kristálycukor
250 g vaj
2 kanál kukoricaliszt
porcukor (ízlés szerint)

Elkészítés

1

A vajat és cukrot egy elektromos habverővel, dolgozzuk ki habosra. Szitáljuk bele a lisztet, dolgozzuk össze és ujjnyi vastagra nyújtsuk ki. Süssük aranybarnára (160-170 fok, 15-20p) és vágjuk fel téglalapokra vagy akár ki is szúrhatjuk tetszőleges formára. Ha ajándékba lesz, nyugodtan adjunk hozzá egy receptkártyát is valamilyen gyümölcsszószról.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4