Receptek Főételek Húsos ételek Sertésszelet (hentes módra)
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 kanál liszt
1 fej vöröshagyma
2 kanál vaj
1 darab húsleveskocka
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 mk Tesco Finest dijoni mustár fehérborral (csípős)
2 dl fehérbor (száraz)
8 darab csemegeuborka
4 szelet sertéshús (20 dkg)
4 kanál snidling (apróra vágott)
Leírás
A hússzeleteket sóval, borssal meghintjük, és 1 evőkanál vajban mindkét oldalukat megsütjük. 4 dl langyos vízben feloldjuk a leveskockát. A hagymát felkockázzuk, majd a maradék vajban üvegesre pároljuk. A liszttel megszórjuk, és kevergetve apránként hozzáöntjük a bort meg a levest. Felforraljuk, és a felére főzzük. Az uborkákat felkarikázzuk. A húshoz adjuk a mártást, beletesszük az uborkakarikákat, a mustárt és a snidlinget. Előmelegített tányérokra osztjuk a hússzeleteket, a mártással meglocsoljuk, és rögtön tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4