Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy tálban keverjük össze a lisztet a fűszerekkel.
Klopfoljuk a húst, szórjunk rá sót és borsot, majd forgassuk a lisztbe.
Melegítsünk vajat egy serpenyőben, süssük rajta a hús mindkét oldalát 3-4 percig.
A húst tegyük egy tálba, takarjuk le fóliával.
A vajat tegyük egy serpenyőbe, adjuk hozzá az összezúzott fokhagymát és dinszteljük 2 percig.
Adjuk hozzá a lisztet és a bort, forraljuk egy percig, majd tegyük hozzá a habtejszínt és a levesalapot.
Főzzük három percig, míg összeáll a szósz. Adjunk hozzá kakukkfüvet, citromlevet, sót és fűszereket.
Tegyük a húst a szószba, végül főzzük fel az egészet.
Tálaljuk rizzsel vagy tésztával.