Receptek Főételek Húsos ételek Sertésszelet, angol zelleres gomba raguval
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
3 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
1 fej hagyma
80 dkg sertéskaraj
30 dkg zeller
40 dkg gomba
20 dkg bacon
1 marék bazsalikom levél
1 marék finomra vágott zöldpetrezselyem
Leírás
A húst lehártyázzuk. A sertéskarajból szeleteket vágunk és tengeri sóval megszórjuk, majd állni hagyjuk. A kockára vágott bacont kiolvasztjuk és a felaprított hagymát rászórjuk. Összepirítjuk és hozzáadjuk az aprított gombát, valamint az angol zellert. A zöldfűszereket felaprítjuk és megszórjuk vele a ragut. Egy serpenyőben olajat melegítünk és belehelyezzük a hússzeleteket. 3-4 perc alatt, mindegyik felét megsütjük.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4