Receptek Főételek Húsos ételek Sertéskaraj édesburgonya-pürével

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 kanál extra szűz olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet friss gyömbér
15 dkg vaj
8 szelet sertéskaraj
2 darab édesburgonya

Leírás

A sertéskarajt lazítjuk és lisztbe mártjuk. Kevés olajon, mindkét felét, pirosra sütjük. Az édesburgonyát sós vízben, puhára főzzük, leszűrjük. A meleg édesburgonyát áttörjük és hozzákeverjük a vajat. Sózzuk, borsozzuk és őrölt gyömbért adunk hozzá.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4