Receptek Főételek Húsos ételek Sertéskaraj édesburgonya-pürével
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
3 kanál Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 csipet gyömbér
15 dkg teavaj
8 szelet csontozott sertéskaraj
2 darab édesburgonya
Leírás
A sertéskarajt lazítjuk és lisztbe mártjuk. Kevés olajon, mindkét felét, pirosra sütjük. Az édesburgonyát sós vízben, puhára főzzük, leszűrjük. A meleg édesburgonyát áttörjük és hozzákeverjük a vajat. Sózzuk, borsozzuk és őrölt gyömbért adunk hozzá.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4