Receptek Főételek Húsos ételek Sertéskaraj cseresznyemártással
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
1 kanál cukor
10 dkg vaj
5 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 darab citrom leve
1 dl tejszín
8 szelet sertéskaraj
30 dkg cseresznyebefött
5 dkg átszitált liszt
Leírás
A karajszeleteket sózzuk és felmelegített serpenyőbe olajat öntve, megsütjük mindkét felét, pirosra. A cseresznyét vajon átpároljuk és liszttel megszórjuk. Felöntjük és kiforraljuk. Ízesítjük és tejszínnel elkeverjük. Tálaláskor, a hús mellé öntjük a mártást. Rizs, vagy burgonya illik mellé.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4