Receptek Főételek Húsos ételek Sertéskaraj barackraguval
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 kanál vaj
5 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 dl citromlé
1 üveg baracklekvár
1 csomag aszalt sárgabarack
4 marék ribizli
8 szelet csontozott sertéskaraj
Leírás
A hússzeleteket sóval és borssal bedörzsöljük, majd kevés olajon megsütjük őket, szép pirosra. Közben elkészítjük a ragut. A vajon megpároljuk az aszalt barackot és a ribizlit. Citromlével felöntjük és baracklekvárt adunk hozzá. Beforraljuk és a sült hússzeleteket befedjük vele.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4