Receptek Főételek Húsos ételek Sertéshúsos zöldségragu
Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
60 dkg burgonya
½ dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 szál sárgarépa
1 csokor petrezselyem
20 dkg zöldborsó
1 szál fehérrépa
60 dkg sertéshús (karaj)
Leírás
Forró olajon a kockára vágott sertéskarajt pirosra sütjük, majd rászórjuk az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát, kicsit összepirítjuk, félig felöntjük vízzel, ha felforrt hozzáadjuk a kockára vágott sárgarépát,fehérrépát, sózzuk, borsozzuk, és közepes tűzön fedővel letakarva, félpuhára pároljuk. Ekkor rászórjuk a zöldborsót, a kockára vágott burgonyát, és felöntjük annyi vízzel, hogy háromnegyedig ellepje, ha felforrt, sóval, borssal, aprított zsályával, petrezselyemmel ízesítjük, közepes tűzön készre pároljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4