Receptek Főételek Húsos ételek Sertésborda szilva raguval

Hozzávalók

10 dkg vaj

5 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 csipet őrölt fahéj

1 kanál méz

1 csipet őrölt szegfűszeg

30 dkg szilva

8 szelet karaj

1 tk mézeskalács fuszer

1 kanál átszitált liszt

1 csipet fűszersó

Leírás

A sertésszeleteket fűszerezzük és megütögetjük őket. A szilvákat kimagozzuk és félbevágjuk. Vajon átpároljuk és fűszerezzük. Liszttel megszórjuk és felöntjük vízzel, majd alaposan kiforraljuk. A serpenyőben megmelegítjük az olajat és megsütjük benne a karajszeleteket. Akár össze is forralhatjuk a mártást és a húsokat. Kifőtt tésztával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4