Receptek Főételek Húsos ételek Sertésborda citromosan

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab tojás
2 kanál tejföl
3 kanál étolaj
½ darab citrom
1 mk mustár
2 darab zellerzöld (levél)
8 darab sertéskaraj

Leírás

8 db karajt kiverünk, megsózunk, borsozunk és bő, forró olajban, néhány percig elősütjük. Ezután az olajból kivéve, áttesszük egy másik edénybe. Kevés vizet teszünk alá és 2 zeller levéllel ízesítjük, majd puhára pároljuk. 1 tojásfehérjét elkeverünk 2-3 evőkanál tejföllel, 1/2 citrom levével, 1 mokkáskanál mustárral, csipet sóval és a húsra öntjük. 4-6 percig együtt pároljuk. Főt rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4