Receptek Főételek Húsos ételek Sertés hagymaszósszal és rizzsel
Hozzávalók
250 g basmati rizs
600 g sertés szűzpecsenye
2 kanál olívaolaj
150 ml balzsamecet
1 csokor petrezselyem
1 kanál
2 kanál feketebors
1 fej vöröshagyma
75 ml juharszirup
Elkészítés
1
Főzzük meg a rizset a csomagolásán található leírás szerint. Szűrjük le, tegyük vissza a fazékba és tartsuk melegen.
2
Közben szórjuk meg sóval és feketeborssal a hús mindkét oldalát. Hevítsünk olivaolajat egy serpenyőben és süssük át a húst mindkét oldalán.
3
Vegyük ki a serpenyőből és tartsuk melegen. Tegyünk még egy kis olajat a serpenyőbe és süssük rajta a hagymát körülbelül 5 percig.
4
Adjunk hozzá almabor ecetet és süssük még egy percig. Keverjünk el benne juharszirupot, majd tegyük vissza a húst a serpenyőbe és süssük még 5 percen keresztül.
5
Tálaljuk rizzsel és petrezselyemmel.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4