Receptek Főételek Húsos ételek Serpenyős csirkemell pirított lilahagymával

Hozzávalók

2 kanál ecet
2 darab csirkemell
2 fej vöröshagyma
5 kanál szójaszósz
1 kanál méz
1 kk friss gyömbér
2 kanál finomliszt
1 gerezd fokhagyma

Leírás

A csirkemellet vékony, kisebb szeletekre vágjuk. Pácot készítünk: Egy tálban összekeverjük a lisztet, ecetet, szójaszószt, a mézet, gyömbért és az apróra vágott fokhagymát. Belekeverjük a húst és néhány percig állni hagyjuk. A hagymát csíkokra vágjuk és kevés olajon megpirítjuk. Kivesszük a hagymát és a többi olajon megsütjük a pácolt húst (páclével együtt). Megszórjuk petrezselyemmel és tálaláskor, a sült hagymára helyezzük a hússzeleteket. Párolt rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4