Receptek Főételek Húsos ételek Serpenyős csirkemell pirított lilahagymával

Hozzávalók

2 kanál ecet

2 darab csirkemellfilé

2 fej hagyma

5 kanál szójaszósz

1 kanál méz

1 kk gyömbér

2 kanál átszitált liszt

1 gerezd áttört fokhagyma

Leírás

A csirkemellet vékony, kisebb szeletekre vágjuk. Pácot készítünk: Egy tálban összekeverjük a lisztet, ecetet, szójaszószt, a mézet, gyömbért és az apróra vágott fokhagymát. Belekeverjük a húst és néhány percig állni hagyjuk. A hagymát csíkokra vágjuk és kevés olajon megpirítjuk. Kivesszük a hagymát és a többi olajon megsütjük a pácolt húst (páclével együtt). Megszórjuk petrezselyemmel és tálaláskor, a sült hagymára helyezzük a hússzeleteket. Párolt rizzsel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4