Receptek Főételek Húsos ételek Serpenyős csirkemell pirított lilahagymával
Hozzávalók
2 kanál ecet
2 darab csirkemellfilé
2 fej hagyma
5 kanál szójaszósz
1 kanál méz
1 kk gyömbér
2 kanál átszitált liszt
1 gerezd áttört fokhagyma
Leírás
A csirkemellet vékony, kisebb szeletekre vágjuk. Pácot készítünk: Egy tálban összekeverjük a lisztet, ecetet, szójaszószt, a mézet, gyömbért és az apróra vágott fokhagymát. Belekeverjük a húst és néhány percig állni hagyjuk. A hagymát csíkokra vágjuk és kevés olajon megpirítjuk. Kivesszük a hagymát és a többi olajon megsütjük a pácolt húst (páclével együtt). Megszórjuk petrezselyemmel és tálaláskor, a sült hagymára helyezzük a hússzeleteket. Párolt rizzsel tálaljuk.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4