Receptek Levesek Savanyú pulykaraguleves

Hozzávalók

1 kanál finomliszt
2 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
1 l húsleves alaplé (lehet kockából)
1 csokor friss petrezselyem
10 dkg csiperkegomba
100 g sárgarépa
1 kanál tárkonyecet
½ kg pulykamell
100 g fehérrépa
250 g zellergumó

Leírás

A húst felkockázzuk, majd a közben aranysárgára pirított kockázott hagymára tesszük. Sózzuk és borsozzuk, majd megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel, és felöntjük kevés alaplével.A felkockázott gombát és zöldséget is a húshoz adjuk. Lassú tűzön megpároljuk az egészet, majd ráöntjük a maradék levesalapot. Pici olajon a liszttel rántást készítünk, és besűrítjük a levest. Ezután jön bele még a tejszín, amivel jól kiforraljuk. Ízlés szerint savanyítjuk, és forrón tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4