Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
4 szem burgonya
10 dkg füstölt szalonna
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 tk Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
1 tk citromlé
½ dl fehérbor
60 dkg marhahús (apró)
Leírás
Vékony csíkokra vágjuk a szalonnát és egy edényben kiolvasztjuk. Rátesszük  a finomra vágott vöröshagymát. Lehúzzuk a tűzről, majd megszórjuk fűszerpaprikával. Zúzott fokhagymát teszünk rá, majd rátesszük a csíkozott marhahúst. Kicsit kevergetve, ízesítjük sóval, borssal és babérlevéllel. Ráöntjük a fehérbort és kicsit lefőzzük a levét. Ezután tejfölösen behabarjuk, utánízesítjük sóval, majd beízesítjük a mustárral és a citromlével. Tálaláskor, tört burgonyát adunk hozzá, a húst pedig meglocsoljuk tejföllel.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4