Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
4 szem burgonya
10 dkg füstölt szalonna
1 csipet őrölt fekete bors
1 tk mustár
1 tk citromlé
½ dl száraz fehérbor
60 dkg marhalábszár (apró)

Leírás

Vékony csíkokra vágjuk a szalonnát és egy edényben kiolvasztjuk. Rátesszük  a finomra vágott vöröshagymát. Lehúzzuk a tűzről, majd megszórjuk fűszerpaprikával. Zúzott fokhagymát teszünk rá, majd rátesszük a csíkozott marhahúst. Kicsit kevergetve, ízesítjük sóval, borssal és babérlevéllel. Ráöntjük a fehérbort és kicsit lefőzzük a levét. Ezután tejfölösen behabarjuk, utánízesítjük sóval, majd beízesítjük a mustárral és a citromlével. Tálaláskor, tört burgonyát adunk hozzá, a húst pedig meglocsoljuk tejföllel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4