Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

8 darab Tesco Finest friss tojás

30 dkg liszt

2 dl tej

1 csomag vaníliás cukor

30 dkg cukor

1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

3 darab sárgarépa

2 tk őrölt fahéj

2 kanál kakaópor

1 darab citrom héja

2 kanál citromlé

1 tk szódabikarbóna

Leírás

A sárgarépát lereszeljük és ketté osztjuk. Két tésztát készítünk: 1.tészta: Sárgarépához hozzáütünk 4 db tojást és mindenből a fele mennyiséget:liszt, szódabikarbóna, étolaj,citromhéj, őrölt fahéj, cukor só, tej. Simára keverjük őket és egy vajazott lisztezett tortaformába öntjük. 2.tészta: A maradék sárgarépához hozzáütjük a 4 db tojást és a megmaradt alapanyagokat: liszt, kakaópor, szódabikarbóna, étolaj, citromhéj, őrölt fahéj, cukor só, tej. Simára keverjük és a tortaformába a sárga tészta tetejére öntjük. Előmelegített sütőben 160 fokon sütjük, tűpróbáig. Kb.:40 perc.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4