Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
8 darab Tesco Finest friss tojás
30 dkg liszt
2 dl tej
1 csomag vaníliás cukor
30 dkg cukor
1 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
3 darab sárgarépa
2 tk őrölt fahéj
2 kanál kakaópor
1 darab citrom héja
2 kanál citromlé
1 tk szódabikarbóna
Leírás
A sárgarépát lereszeljük és ketté osztjuk. Két tésztát készítünk: 1.tészta: Sárgarépához hozzáütünk 4 db tojást és mindenből a fele mennyiséget:liszt, szódabikarbóna, étolaj,citromhéj, őrölt fahéj, cukor só, tej. Simára keverjük őket és egy vajazott lisztezett tortaformába öntjük. 2.tészta: A maradék sárgarépához hozzáütjük a 4 db tojást és a megmaradt alapanyagokat: liszt, kakaópor, szódabikarbóna, étolaj, citromhéj, őrölt fahéj, cukor só, tej. Simára keverjük és a tortaformába a sárga tészta tetejére öntjük. Előmelegített sütőben 160 fokon sütjük, tűpróbáig. Kb.:40 perc.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4