Receptek Levesek Sárgarépa-krémleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 gerezd fokhagyma
½ fej vöröshagyma
½ kg sárgarépa
1 csepp méz
1 csipet friss gyömbér
½ l zöldségleves

Leírás

A hagymát vágd apróra, a fokhagymát törd át, és egy kevés vajon párold meg őket. Csorgass rá mézet, majd add hozzá a megpucolt és felkarikázott répát. Öntsd fel a levessel, és főzd puhára. Botmixerrel pürésítsd, majd fűszerezd sóval, borssal, gyömbérrel.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4