Receptek Levesek Sárgadinnye krémleves tejszínhabbal
Hozzávalók
½ l tej
10 dkg cukor
1 csipet vanília
4 kanál méz
½ l főzőtejszín
1 csipet szerecsendió
2 darab sárgadinnye
1 csipet citromhéj
Leírás
Másfél dinnyét leturmixolunk a tejszínnel, tejjel, mézzel vagy cukorral (ezt ízlés szerint adjuk hozzá, attól függően, milyen édes a dinnye), 1 teáskanál szerecsendióval, citromhéjjal, vaníliával. Jól behűtjük és maradék fél dinnyét felkockázzuk. Ezt beledobáljuk tálalásnál, majd tejszínhabot nyomunk a tetejére. Nyáron, nagyon jó frissítő leves, de turmixnak is beillik akár.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4