Receptek Levesek Sárgadinnye krémleves tejszínhabbal

Hozzávalók

½ l tej

10 dkg cukor

1 csipet vanília

4 kanál méz

½ l főzőtejszín

1 csipet szerecsendió

2 darab sárgadinnye

1 csipet citromhéj

Leírás

Másfél dinnyét leturmixolunk a tejszínnel, tejjel, mézzel vagy cukorral (ezt ízlés szerint adjuk hozzá, attól függően, milyen édes a dinnye), 1 teáskanál szerecsendióval, citromhéjjal, vaníliával. Jól behűtjük és maradék fél dinnyét felkockázzuk. Ezt beledobáljuk tálalásnál, majd tejszínhabot nyomunk a tetejére. Nyáron, nagyon jó frissítő leves, de turmixnak is beillik akár.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4