Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
1 csipet őrölt fekete bors
2 kanál mustár
8 szelet korpás kenyér
1 kanál citromlé
25 dkg sárgaborsó

Leírás

A sárgaborsót előző este áztassuk be hideg vízbe. Másnap főzzük puhára, ami 60 percet vesz igénybe. A lecsöpögtetett borsó 1/4-ét félre rakjuk, a többit pedig pürésítsük a fokhagymával, mustárral, citromlével. Ízlés szerint megsózzuk, majd a korábban félre tett borsót is beletesszük. Ezzel a krémmel kenjük meg a pirított kenyér szeleteket.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4