Hozzávalók
1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
2 gerezd fokhagyma
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
2 kanál Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
8 szelet kenyér (korpás)
1 kanál citromlé
25 dkg sárgaborsó
Leírás
A sárgaborsót előző este áztassuk be hideg vízbe. Másnap főzzük puhára, ami 60 percet vesz igénybe. A lecsöpögtetett borsó 1/4-ét félre rakjuk, a többit pedig pürésítsük a fokhagymával, mustárral, citromlével. Ízlés szerint megsózzuk, majd a korábban félre tett borsót is beletesszük. Ezzel a krémmel kenjük meg a pirított kenyér szeleteket.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4