Receptek Levesek Sárgaborsó leves
Hozzávalók
1 tk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
5 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 darab leveskocka (zöldséglevesnek felfőzve)
30 dkg vegyes zöldség
1,5 tk pirospaprika
1 csipet ételízesítő
30 dkg sárgaborsó
Leírás
A sárgaborsót, 2-3 órára beáztatjuk. A hagymát finomra vágjuk és a zöldségekkel együtt megpároljuk. Fűszerezzük, majd ha félig megpuhultak a zöldségek, félrehúzzuk az edényt és beleszórjuk a pirospaprikát. Ráöntjük a sárgaborsót és felöntjük zöldségleves alappal. Lángra rakjuk és felforraljuk. Addig főzzük lassú lángon, ameddig teljesen puha nem lesz az összes zöldség.
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4