Receptek Levesek Sárgaborsó leves

Hozzávalók

1 tk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

5 kanál Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj

1 darab leveskocka (zöldséglevesnek felfőzve)

30 dkg vegyes zöldség

1,5 tk pirospaprika

1 csipet ételízesítő

30 dkg sárgaborsó

Leírás

A sárgaborsót, 2-3 órára beáztatjuk. A hagymát finomra vágjuk és a zöldségekkel együtt megpároljuk. Fűszerezzük, majd ha félig megpuhultak a zöldségek, félrehúzzuk az edényt és beleszórjuk a pirospaprikát. Ráöntjük a sárgaborsót és felöntjük zöldségleves alappal. Lángra rakjuk és felforraljuk. Addig főzzük lassú lángon, ameddig teljesen puha nem lesz az összes zöldség.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4