Receptek Levesek Sárgaborsó krémleves

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1,5 dl tejföl

2 gerezd fokhagyma

1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors

½ fej hagyma

1 darab babérlevél

25 dkg sárgaborsó

Leírás

Az átválogatott sárgaborsót félórával a főzés előtt be kell áztatni, majd fel kell rakni főni az apróra vágott hagymával, átprésel fokhagymával és babérlevéllel. A félfővésben lévő borsót megsózzuk, megborsozzuk és adunk hozzá egy kevés borsika füvet és kakukkfüvet, majd puhára főzzük. Ha puha, akkor kézi mixerrel simára mixeljük, közben hozzáadjuk a tejfölt. Ezután visszatesszük a tűzre és kb. 10 perc alatt készre főzzük. Feltétnek a szeletelt szalonnát kisebb darabokra vágjuk és kisütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4