Receptek Levesek Sárgaborsó krémleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
7 dl víz
1 pohár tejföl
5 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab húsleveskocka
1 darab babérlevél
2 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő
10 dkg finomliszt
30 dkg sárgaborsó
2 gerezd fokhagyma

Leírás

A sárgaborsót beáztatjuk, előző este. A leveskockát felrakjuk főni. Ha forr, beleöntjük a sárgaborsót és a fűszereket. Puhára főzzük a borsót, ha puha, akkor elkészítjük a rántást, pirospaprikával. Beleöntjük a levesbe és tejföllel elkeverjük. A levest alaposan leturmixoljuk és átszűrjük. Zsemlekockával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4