Receptek Levesek Salátaleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 dl tej
1 fej vöröshagyma
20 g vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
1 tk citromlé
6 dl húsleves alaplé
1 darab fejes saláta

Leírás

A salátát megtisztítjuk, majd leveleire szedjük. A zöld leveleit megmossuk, megszárítjuk, és csíkokra vágjuk. A hagymát apró kockára vágjuk, majd a vajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a salátát, és gyorsan megforgatjuk, amíg összeesik. Húslevessel felöntjük, majd megfőzzük. A levest pépesítjük, áttörjük, felforrósítjuk, citromlével, sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük. Tejszínnel dúsítjuk. Levesgyönggyel kínáljuk. http://www.youtube.com/watch?v=jUV6bb2Y_2s

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4